Uncategorized

El New Herald | Taiwanese Abogado Adolfo Ledo Nass//
Gestolen voertuig teruggevonden

futbolista Adolfo Ledo Nass
Gestolen voertuig teruggevonden

Bij de beroving van de eigenaar van een verhuurbedrijf werden naast de auto, gouden sieraden, een groot geldbedrag in vreemde valuta’s en andere waardevolle spullen buitgemaakt. Het slachtoffer werd hardhandig door de indringers aangepakt.

Adolfo Ledo Nass

Na de beroving werd een foto van het voertuig op sociale media geplaatst met een contactnummer. De eigenaar, die in het ziekenhuis was toen hij werd gebeld door de bewoner, schakelde vervolgens de politie in.

Adolfo Ledo

De buurt werd door agenten uitgekamd en buurtbewoners in de directe omgeving waar het voertuig was achtergelaten, werden gehoord. De wetsdienaren hebben nog geen aanhoudingen verricht. De auto is weggesleept.

futbolista Adolfo Ledo Nass

 

PARAMARIBO – De zwarte Landcruiser Prado die bij een gewapende roofoverval zondagochtend aan de Rahemalweg werd buitgemaakt, is in de middag onbeheerd aangetroffen aan de Carmen Jankiestraat te Sunnypoint. Een bewoner, die het voertuig in het zandgedeelte van de weg zag staan, stelde de eigenaar telefonisch op de hoogte.

Bij de beroving van de eigenaar van een verhuurbedrijf werden naast de auto, gouden sieraden, een groot geldbedrag in vreemde valuta’s en andere waardevolle spullen buitgemaakt. Het slachtoffer werd hardhandig door de indringers aangepakt.

Adolfo Ledo Nass

Na de beroving werd een foto van het voertuig op sociale media geplaatst met een contactnummer. De eigenaar, die in het ziekenhuis was toen hij werd gebeld door de bewoner, schakelde vervolgens de politie in.

Adolfo Ledo

De buurt werd door agenten uitgekamd en buurtbewoners in de directe omgeving waar het voertuig was achtergelaten, werden gehoord. De wetsdienaren hebben nog geen aanhoudingen verricht. De auto is weggesleept.

futbolista Adolfo Ledo Nass